Animatie laten maken kosten

Een animatievideo kan ontzettend bevorderlijk zijn voor de successen binnen jouw bedrijf. In verschillende situaties is het dan ook een goed idee om een animatiefilmpje te laten maken, bijvoorbeeld om een zakelijke boodschap zo interessant en goed mogelijk over te brengen. Maar voordat je een animatiefilmpje gaat laten maken is inzicht in de kosten natuurlijk zeer belangrijk. Je hebt immers een bepaald budget en wilt niet te veel betalen voor je animatievideo. Dus wat kost een animatiefilmpje nu eigenlijk en waaruit zijn deze kosten opgebouwd? Daar geven we je op deze pagina graag meer informatie over.

Hoe wordt de prijs voor een animatievideo bepaald?

Bij Animatievideo Koning hanteren wij transparante, eerlijke prijzen voor al onze diensten, dus ook voor een animatievideo laten maken. De kosten voor een video worden samengesteld door een aantal factoren. Ten eerste het uurtarief van de professionals en ten tweede de tijd die deze professionals besteden aan het maken van de animatievideo. Dan vraag je je waarschijnlijk meteen af hoeveel tijd er ongeveer nodig is voor het maken van zo’n video. Dit is echt afhankelijk van het soort video, de stijl van de video en de lengte van de video. Voor het maken van een animatievideo worden bovendien meerdere professionals ingezet, die allemaal hun eigen uren maken. Zo worden er uren gemaakt door tekenaren, designers, voice-overs en niet te vergeten projectmanagers. De prijs voor het laten maken van een animatievideo is ook vaak afhankelijk van het aantal video’s dat je wilt laten maken. Meerdere animatiefilmpjes laten maken is vaak niet alleen marketingtechnisch interessant, maar ook prijstechnisch.

Animatievideo laten maken - prijspakketten

Animatievideo Koning heeft oog voor jouw specifieke wensen, doelen en budget als het gaat om een animatievideo laten maken. De prijs van een video is afhankelijk van het pakket dat je kiest. Wij bieden namelijk drie verschillende all-in pakketten aan. Het ene pakket is zeer geschikt als je snel een effectieve video nodig hebt en het andere is juist gericht op video’s met een uniek, compleet op maat gemaakt design. Op onze website vind je een overzicht van de drie pakketten en de daarbij horende diensten en op te vragen prijzen. Zo weet je precies wat je bij elk pakket kunt verwachten en hoef je nooit meer te betalen dan dat je echt nodig hebt. Je ben je er ook van gegarandeerd dat je niet achteraf te maken krijgt met onvoorziene of verborgen kosten. Neem onze pakketten eens rustig door om te bedenken welk pakket het meest aansluit op jouw wensen. Heb je moeite met een keuze maken? Neem dan contact op met een van onze medewerkers van ons bedrijf in Zuid-Holland. Wij geven je graag een eerlijk en deskundig advies.

animatie laten maken kosten

Wat kost een animatie?

De kosten voor een animatievideo door Animatievideo Koning liggen over het algemeen tussen de € 1299,- en € 3250,-. Wij bieden verschillende soorten animatievideo’s aan en hier horen ook verschillende prijzen bij. Het eerste soort animatievideo dat wij aanbieden is de cartoon animatie. Een cartoon animatie is een uitstekende en betaalbare manier om een boodschap op een luchtige en duidelijke manier over te brengen. Wat kost een cartoon animatie? Als je door Animatievideo Koning een cartoon animatievideo wilt laten maken, dan ligt de prijs tussen de € 1299,- en € 3250,-, afhankelijk van je specifieke wensen. Een eenvoudige cartoon animatie kost namelijk € 1299 en een cartoon animatie met corporate visuals bedraagt € 3250,-. Naast de cartoon animatievideo bieden wij ook de whiteboard animatievideo aan. Voor deze video worden (op een whiteboard of digitaal) illustraties getekend die samen een verhaal vormen. De illustraties worden meestal ondersteund door een voice-over. Wat kost een whiteboard animatie? Het maken van een whiteboard animatie start vanaf € 1299,- Tot slot bieden wij ook nog motion graphic video’s aan. Deze video’s bieden enorm veel mogelijkheden en creatieve vrijheid en worden meestal ingezet ter verduidelijking van een dienst of product of dienst. Wat kost een motion graphic animatie? Wij bieden motion graphic animaties aan vanaf € 1299,-. Indien je een motion graphic video met corporate visuals wenst, dan zal dit € 3250,- kosten.

Animatie Video Koning denkt met je mee

Heb je al een idee van een animatievideo die je zou willen laten maken en ben je benieuwd naar de kosten? Leg het idee dat aan ons voor! Wij geven je graag een prijsindicatie. Als jij akkoord gaat met deze prijs, dan werken we het idee volledig voor je uit. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en vervullen deze niet alleen, maar gaan ook net dat ene stapje verder om al jouw verwachtingen te overtreffen. Zo helpen we jou om de beste resultaten te behalen met jouw bedrijf en heb je de kosten van de animatievideo binnen een mum van tijd weer terugverdiend. Neem dus snel contact met ons op en wij gaan graag aan de slag om jouw wensen en ideeën uit te werken.

Neem Contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Producties geleverd voor o.a:

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Telefoon: 010 316 60 13

email: info@animatievideokoning.nl

Bedrijfsvideo

A20 Trade Center,
Hoogeveenweg 100,
2913 LV Nieuwerkerk aan den IJssel