Animaties

Animatievideo bewerken

Ben je overtuigd van de effectiviteit en doeltreffendheid van een animatievideo? Dan kan video bewerking van de Animatievideo Koning jouw bedrijf wellicht verder helpen! Een animatievideo bewerken verzekert de volledige controle over elk detail, waardoor jouw boodschap altijd volledig overkomt. Zo kom je dichter bij je doelgroep en behaal je bedrijfsdoelstellingen sneller. Zo kan een animatievideo bewerken jouw bedrijf helpen bij het uitleggen van complexe diensten en producten aan belanghebbenden. Naast dat een animatievideo bewerking deze duidelijker en sneller uitlegt, behoud je tevens de controle over de gehele huisstijl. Zo passen al jouw digitale uitingen bij je bedrijf! Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom video bewerken

Een animatievideo bewerken geeft vele voordelen ten opzichte van het bewerken van een gewone video. Zo is er bij het video bewerken van een animatievideo complete creatieve vrijheid. Elke seconde aan video bestaat namelijk uit tientallen stilstaande beelden die ieder digitaal aangepast kunnen worden. Dit maakt dat in tegenstelling tot traditionele video’s bewerkingen gemakkelijk kunnen worden toegepast. Zo kan elke project van video bewerking volledig op maat worden gemaakt. Hierdoor sluit je video bewerking altijd aan op je huisstijl, waardoor belanghebbenden je sneller zullen onthouden. Daarnaast heb je bij een animatievideo bewerken geen hinder van verschillende acteurs met uiteenlopende agenda’s. Het volledige proces kan gemakkelijk op schema blijven lopen. Wel zo fijn toch?

Hoe werkt animatievideo bewerking

Zoals eerder benoemd bestaat elke seconde aan animatievideo uit tientallen individuele beelden. Tussen de 24 en 30 om precies te zijn. Deze beelden zijn elk losstaande illustraties. Eenmaal samengevoegd geven ze bewegingen weer. Dit zorgt ervoor dat ervaren designers aan de hand van professionele programma’s precies in beeld kunnen brengen wat jij voor ogen hebt. Dit geeft ons de mogelijkheid elk project met maatwerk aan te pakken. Aan de hand van inhoudelijke gesprekken word er een verhaallijn gemaakt op basis van boodschap, doelstelling en huisstijl. Na goedkeuring wordt aan de hand van deze gloednieuwe verhaallijn een effectieve animatievideo bewerking gemaakt waarbij het overbrengen van de boodschap op één staat, maar het uiterlijk ook ontzettend belangrijk is! Zo maken wij doeltreffende video’s in lijn met jouw stijl.

Vraag nu onze brochure met prijzen en informatie aan en ontdek waarom de Animatievideo Koning al meer dan 1000+ succesvolle producties heeft opgeleverd!

Soorten video bewerking

Afhankelijk van jouw boodschap en huisstijl zijn er diverse video bewerking stijlen die passen bij jouw specifieke situatie. De Animatievideo Koning is gespecialiseerd in het video bewerken van zowel cartoon als motion graphic en whiteboard animatievideo’s. Hierdoor kunnen wij altijd een animatievideo bewerken die past bij jouw specifieke situatie. Daarnaast zijn onze animatievideo bewerkingen toepasbaar voor diverse situaties. Zo worden ze veelal toegepast tijdens sales-processen, waarbij een mondelinge uitleg vaak moeizaam of tijdrovend is. Door hierbij gebruik te maken van een video bewerking weet je zeker dat elke mogelijke klant precies hetzelfde te horen krijgt! Zo hebben wij al vele enthousiaste klanten als Philips en Canon mogen helpen aan doeltreffende video’s.

Animatievideo bewerken bij de Animatievideo Koning

Met een indrukwekkende dosis aan relevante vak ervaring is de Animatievideo Koning dé partij wanneer je kiest voor animatievideo bewerken. Doordat wij al jaren enthousiast schitterende animatievideo’s voor even enthousiaste klanten mogen maken weten wij om te gaan met uiteenlopende uitdagingen. Zo bestaat ons portfolio uit ambitieuze projecten voor uiteenlopende bedrijven. Zitten wij binnenkort samen om dichter bij jouw doelstellingen te komen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Telefoon: 010 316 60 13,

email: info@animatievideokoning.nl

A20 Trade Center,
Hoogeveenweg 100,
2913 LV Nieuwerkerk aan den IJssel