Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm van de Animatievideo Koning garandeert dat jouw boodschap effectief wordt overgebracht! Een bedrijfsfilm zorgt niet alleen voor een video geheel in je eigen huisstijl, ze zijn ook nog eens een enorm doelgerichte methode om bepaalde boodschappen duidelijk over te brengen.
Bedrijfsfilm
Zo is een bedrijfsfilm een geschikt middel voor het uitleggen van complexe diensten of producten. Ook presentaties en pitches worden steeds vaker in beeld gebracht door middel van geanimeerde bedrijfsvideo’s. Hierdoor combineer je visuele metaforen voor ingewikkelde materie met duidelijke tekstuele uitleg. Het resultaat? Een oogverblindende bedrijfsfilm die resulteert in hogere interesse of meer verkopen.

Soorten bedrijfsfilm

Animatievideo Koning maakt al jarenlang met trots doeltreffende bedrijfsfilms voor gerenommeerde partijen zoals Gemeente Rotterdam en Erasmus Universiteit. De soorten bedrijfsfilms die wij voor deze gewaardeerde relaties maken zijn enorm gevarieerd. Het soort video hangt namelijk af van de wensen en doelstellingen van de desbetreffende partij. Wanneer dit eenmaal in kaart is gebracht kiezen wij in samenspraak de beste bedrijfsfilm vorm voor jouw specifieke doel. Zo hebben wij met enthousiasme duidelijke veiligheidsvoorschriften geanimeerd. Ook hebben wij terugkerende verkooppresentaties en productbeschrijvingen visueel in kaart gebracht. Onze animatiestijlen variëren van cartoon tot motion graphic en whiteboard. Een kijkje in onze keuken krijgen? Bekijk dan ons volledige portfolio.

Waarom een bedrijfsvideo laten maken

Bij het maken van een geanimeerde bedrijfsvideo heb je de touwtjes in eigen handen. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Wanneer je kiest voor een bedrijfsvideo bepaal je zelf wat je wilt uitstralen. Zo kan jouw video gebaat zijn bij gedetailleerde visuals, of wellicht draagt jouw boodschap de video en is een simpelere afwerking voldoende. Daarnaast heb je ook de volledige regie over de boodschap die verteld wordt. Dit geeft geanimeerde bedrijfsvideo’s een stuk meer flexibiliteit dan video’s met daadwerkelijke acteurs. Niet alleen kunnen deze acteurs enorm duur zijn, er dient bij deze video’s ook rekening gehouden te worden met fysieke en financiële limieten. Dit is bij geanimeerde bedrijfsvideo’s wel anders. Uiteraard adviseren wij op het gebied van inhoud en uitstraling naar aanleiding van onze jarenlange ervaring. Wij begeleiden jou van A tot Z op de weg naar een op maat gemaakte bedrijfsvideo die jou boodschap vol overtuiging verduidelijkt.

Verhoog conversie door bedrijfsfilm

Steeds vaker worden geanimeerde bedrijfsfilms ingezet om de vindbaarheid te vergroten. Het klikken op videomateriaal is namelijk een enorm laagdrempelige manier om de betrokkenheid te vergroten. Mede hierdoor beloont Google websites met videomateriaal door deze hoger in de ranglijsten te plaatsen. Concreet betekent dit dat het gebruik van bedrijfsfilms jouw kansen aanzienlijk vergroot om als nummer 1 binnen Google te komen. En wie zegt daar nou nee tegen? Dit kan namelijk grote invloed hebben op je conversiepercentage. Meeer website bezoekers betekent immers meer kans op conversie. Naast Google speelt dochteronderneming YouTube echter ook een belangrijke rol in de weg naar meer conversie. YouTube is namelijk na Google wereldwijd de grootste zoekmachine. Door jouw geanimeerde bedrijfsfilms op dit enorme platform te delen bereik je grote hoeveelheden mensen gemakkelijk en snel. Een bedrijfsfilm kan dus een hoop opleveren.

Waarom bedrijfsfilm bij Animatievideo Koning

De Animatievideo Koning zet zich al vele jaren in voor zowel grote als kleine organisaties. Wij voorzien een opkomende behoefte naar op maat gemaakte animatie bedrijfsvideo’s. Hierbij vinden wij het niet alleen belangrijk dat deze er spectaculair uitzien, ze moeten bovenal doeltreffend zijn! Een foto kan namelijk 1000 woorden vertellen, maar een animatie bedrijfsfilm nog veel meer. Onze professionals kijken met een specialistische kijk op marketingtechnische vraagstukken en nemen hun jarenlange ervaring mee om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ben jij al om? Neem vrijblijvend contact met ons op. Voor meer informatie over de kosten, kun je onze pagina over de kosten van een animatie bekijken. 

Neem Contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Producties geleverd voor o.a:

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Telefoon: 010 316 60 13

email: info@animatievideokoning.nl

Bedrijfsvideo

A20 Trade Center,
Hoogeveenweg 100,
2913 LV Nieuwerkerk aan den IJssel