Motion Graphic
Laten Maken

Binnen steeds meer sectoren komt motion graphic voor. Deze video’s zijn digitaal geproduceerd en geven daardoor ontzettend veel creatieve vrijheid en mogelijkheden.
Motion graphics worden ze vaak ingezet ter verduidelijking van een product of dienst. Een video kan namelijk aan de hand van visuele weergaves zaken veel effectiever verduidelijken. Hierdoor wordt de échte waarde van diensten of producten beter overgebracht, waardoor conversies zullen verhogen. En wie zegt daar nou nee tegen? De motion graphics design video’s van Animatievideo Koning zijn dan ook volledig in balans qua doeltreffendheid en uiterlijk. Hierdoor creëren wij op maat gemaakte video’s die helpen jou dichter bij je doelen te brengen! Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat is motion graphic design

Moderne technieken laten steeds meer bedrijven en organisaties toe motion graphic in te zetten om hun bedrijfsdoelstellingen te behalen. Motion graphics zijn te vinden in animatiefilmpjes, bedrijfspresentaties en productvideo’s. Maar wat is motion graphic design eigenlijk? Motion graphic zijn geanimeerde beelden die achter elkaar worden geplaatst om bewegingen weer te geven. Het is in feite een digitale reconstructie van wat er gefilmd wordt met een camera. Doordat het echter volledig in de computer wordt geproduceerd zijn er een stuk minder beperkingen. Door namelijk tekst, animaties en geluid geheel in symbiose samen te brengen ontstaan er unieke beelden die kunnen helpen bij bepaalde doelen zoals een instructiefilmpje maken.
Motion graphic

Motion graphic inzetten

Doordat er nauwelijks beperkingen zijn bij het maken van motion graphic video’s kan creativiteit de vrije loop krijgen. Hierdoor zijn deze animaties ontzettend veelzijdig. Ze kunnen enorm breed worden ingezet. De mogelijkheid om complexe diensten en producten visueel toe te lichten maakt het een populaire optie als video voor stakeholders. Hierdoor krijgen belanghebbenden meteen een concrete en duidelijke uitleg, die bovendien voor iedereen hetzelfde is. Daarnaast worden deze motion graphic video’s veelal ingezet als verlenging van de huisstijl. Dit is omdat de kleuren en stijlen van deze video’s volledig kunnen worden aangepast aan de wensen en behoeftes. Hierdoor past een animatievideo altijd bij jouw bedrijf of organisatie! Ook zijn ze het perfecte middel voor het uitleggen van informatieve content. Zo gebruikt het CBR bijvoorbeeld animatievideo’s voor zijn theorietoetsen.

Motion graphic voordelen

Motion graphic video’s spelen een steeds belangrijkere rol in de bedrijfsmarketing. En dat is niet voor niets. Ze zijn ontzettend veelzijdig en kennen vele voordelen. Zo maakt de vrijheid in vormgeving het mogelijk ze in elke sector in te zetten. Er is namelijk geen eenzijdige stijl verbonden aan de animatievideo’s. Daarnaast is een animatievideo een veel effectiever middel om een boodschap over te brengen dan een normale video. Dit komt omdat alles in beeld zorgvuldig overwogen is. Bij normale video’s zijn er altijd afleidingen in omgeving of acteurs. Ook kan een animatievideo in de eigen huisstijl gemaakt worden. Hierdoor zorgt het direct voor herkenning en wordt het beter onthouden. Daarnaast zijn motion graphic video’s altijd digitaal ontworpen. Hierdoor kunnen er voor de uiteindelijke oplevering nog gemakkelijk dingen worden aangepast. Waarbij normale video producties een set opnieuw moeten opbouwen en acteurs verzamelen biedt motion graphic design de mogelijkheid om aanpassingen met enkele klikken op de knop door te voeren.

Motion graphic design bij Animatievideo Koning

Als Animatievideo Koning zijn wij al meerdere jaren actief in de animatie wereld. Wij ontwerpen op maat gemaakte animatievideo’s aan de hand van jouw wensen en behoeftes! Hierbij hanteren wij duidelijke en transparantie prijzen zodat jij precies weet wat je te wachten staat. Wij hebben gedurende de jaren effectieve en kwalitatieve motion graphic video’s mogen maken voor enthousiaste klanten, welke te zien zijn in ons portfolio. Interesse? Neem dan snel contact met ons op!

Neem Contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Producties geleverd voor o.a:

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Telefoon: 010 316 60 13

email: info@animatievideokoning.nl

Bedrijfsvideo

A20 Trade Center,
Hoogeveenweg 100,
2913 LV Nieuwerkerk aan den IJssel