Promotiefilmpje

Wanneer je kiest voor een promotiefilmpje van de Animatievideo Koning verzeker je dat jouw bedrijfsboodschap doelgericht bij je potentiële doelgroep terechtkomt.

Een promotiefilmpje helpt je namelijk bij het effectief overbrengen van complexe boodschappen. Daarnaast is het mogelijk deze promofilmpjes geheel in eigen huisstijl te laten produceren. Hierdoor herkent je doelgroep jouw bedrijf meteen en wordt je langer onthouden. Een promotiefilmpje helpt daarnaast complexe informatie overzichtelijk uit te leggen. Een foto zegt immers meer dan duizend woorden, en promotiefilmpjes wellicht nog veel meer. Een creatieve manier om je dichter bij je doelgroep te brengen! Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom een promotiefilmpje maken

Een promotiefilmpje maken? Dan neem je de touwtjes in eigen handen! Door de complete controle over ontwerp en boodschap zijn er namelijk ontelbare mogelijkheden. Perfect voor wanneer je promotiefilmpje een specifiek bedrijfsdoel bemoedigd. Vaak zijn deze situaties namelijk erg moeilijk wanneer er gekozen wordt voor een video met daadwerkelijke acteurs. Er dient altijd rekening gehouden te worden met omstandigheden als agenda’s en weersverwachtingen. Een promotiefilmpje maken neemt deze obstakels weg. Doordat alles digitaal geproduceerd en geanimeerd wordt kan het volledige proces naar wens worden ingericht. De uitdaging is dus niet welke boodschap verteld kán worden, maar welke boodschap verteld wílt worden. Wij helpen hier graag bij en adviseren vrijblijvend naar de effectiefste boodschappen en visuals. Wij begeleiden je van A tot Z naar een mooi eindproduct die je doelgroep helpt over te halen.

Promotiefilmpje

Zelf promotiefilmpje maken verhoogt vindbaarheid

Een bijkomend voordeel van zelf promotiefilmpjes maken die op maat gemaakt zijn naar de bedrijfsuitingen is dat ze enorm helpen de vindbaarheid van je bedrijf te verbeteren. Het gebruik van video wordt namelijk steeds belangrijkers voor populaire zoekmachines als Google en YouTube. Deze bedrijven stimuleren hierop omdat bezoekers van deze website langer geboeid zijn door video resultaten dan tekstuele resultaten. Ze zullen dus meer tijd spenderen op hun websites, waardoor ze meer geld aan advertentiekosten kunnen besparen. Doordat het gebruik van video’s deze zoekmachines meer geld oplevert belonen ze bedrijven die hieraan meewerken. Hierdoor zullen bedrijven die gebruik maken van een promotiefilmpje hoger in de zoekresultaten terechtkomen dan bedrijven die afhankelijk zijn van tekstuele resultaten. Zelf promotiefilmpje maken? Dan betekent dit dus concreet dat je hoger in Google zult eindigen en meer websitebezoekers zult ontvangen. Wie zegt daar nou nee tegen?

Promotiefilmpje soorten

Als professional in het vak is de Animatievideo Koning ervaren in het maken van diverse promotiefilmpje soorten. Dit doen we voor enthousiaste bedrijven en organisaties zoals Philips en Starbucks. De uitdagingen voor deze bedrijven variëren enorm, waardoor niet elke soort promotiefilmpje altijd even geschikt is. De Animatievideo Koning specialiseert zich in het maken van cartoon, motion graphic en whiteboard promotiefilmpjes. Hiermee bedienen wij het grootste gedeelte van de animatiemarkt en kunnen wij bedrijfsproblemen effectief tackelen met creatie animatieoplossingen. We verzorgen ook medische animatie videos. Voorbeelden zien? Bekijk dan ons portfolio.

 

Waarom promo filmpje maken bij Animatievideo Koning

Na jarenlange inzet voor zowel internationale bedrijven als lokale organisaties is de Animatievideo Koning expert op het gebied van promo filmpjes maken. Een promo filmpje maken bij ons gaat dan ook niet alleen om de uitstraling, maar bovenal om de boodschap die verteld dient te worden. Het is namelijk erg belangrijk dat je promotiefilm duidelijk is voor iedereen binnen je doelgroep, en dat het helpt bedrijfsdoelstellingen te behalen. Onze professionals kijken met een ervaren blik op marketingtechnische vraagstukken en nemen hun jarenlange werkervaring mee om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ben jij al overtuigd? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem Contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Producties geleverd voor o.a:

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Telefoon: 010 316 60 13

email: info@animatievideokoning.nl

Bedrijfsvideo

A20 Trade Center,
Hoogeveenweg 100,
2913 LV Nieuwerkerk aan den IJssel