Whiteboard animatie laten maken

Het woord zegt het eigenlijk al, een whiteboard animatie is een animatie waarbij een tekenaar met een stift op een whiteboard tekent. Tegenwoordig kan een whiteboard animatie ook digitaal worden gemaakt. De illustraties die getekend worden vormen een verhaal. Vaak wordt er door middel van voice-over ondersteuning geboden aan het verhaal.

Wat is een whiteboard animation?

Een whiteboard animatie is een ludieke oplossing om af te wijken van de standaard bedrijfsfilm. In een tijd met veel concurrenten is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat je eruit springt. Een whiteboard animatie laten maken zorgt ervoor dat jij op originele wijze een boodschap kan overbrengen naar de gewenste doelgroep. Omdat een whiteboard filmpje veel verschillende doeleinden kan hebben zoals informeren of overtuigen, is het een heel divers communicatiemiddel. Ben je geïnteresseerd? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen en adviseren jou graag!

Hoe gaat een whiteboard animatie laten maken in zijn werk?

Bij Animatievideo Koning werken ervaren deskundigen die precies weten hoe een animatie het beste kan worden gemaakt. Om tot een goed resultaat te komen is het belangrijk om de wensen en behoeften vanuit jouw kant goed in kaart te krijgen. Hier draait het tenslotte allemaal om. Nadat wij duidelijk hebben wat volgens jou de boodschap dient te zijn, gaan wij voor je aan de slag om een whiteboard filmpje te maken. Vaak krijg je binnen één week al jouw volledige animatie toegestuurd!

whiteboard animatie laten maken

Whiteboard animatie in allerlei sectoren

Twijfel je of een whiteboard animatie toepasselijk is in de sector waarin je jezelf bevindt? Een whiteboard animatie is een ontzettend breed inzetbaar communicatiemiddel! Bedrijven als Philips en KFC gingen je al voor. Er zijn veel voordelen te benoemen over het laten maken van een whiteboard animatie. Zo is het een effectieve manier om op een creatieve wijze een boodschap over te brengen naar de gewenste doelgroep. Deze boodschap kan op eindeloos veel manieren worden overgebracht. Door deze diversiteit is het uitermate geschikt om te gebruiken in allerlei sectoren. Daarnaast vereenvoudigt een whiteboard filmpje complexe zaken en begrippen. Als jij je in een sector bevindt waar veel vakjargon wordt gebruikt, kun je op een begrijpelijke en duidelijke manier toch een boodschap overbrengen naar mensen die het wellicht anders niet zullen begrijpen.

Animatievideo Koning voor jouw whiteboard animation

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden met betrekking tot het laten maken van een whiteboard animatie? Dan ben je bij Animatievideo Koning aan het juiste adres! Bij ons staan jouw wensen en behoeften centraal. Doordat wij goed luisteren kunnen we jouw wensen concreet door vertalen naar de leukste animaties. Door jarenlange ervaring kunnen wij je ook adviseren met betrekking tot het overbrengen van een boodschap. Onze professionals zijn deskundig en focussen zich op alle aspecten van de animatie. Zo garanderen wij een passende animatie bij jouw wensen! Als je enthousiast bent geworden kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden!

Neem Contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Producties geleverd voor o.a:

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Telefoon: 010 316 60 13

email: info@animatievideokoning.nl

Bedrijfsvideo

A20 Trade Center,
Hoogeveenweg 100,
2913 LV Nieuwerkerk aan den IJssel