BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN?

Laat jouw doelgroep kennis maken met jouw organisatie, dienst of product in slechts enkele minuten!

Bekijk ons portfolio

  • Verhuismeesters

  • Wonen & Zo Purmerend

  • Lifecoach Rotterdam

  • Babbelboek

  • DA Linkit

  • Data Analytics

  • Vitadent

  • Treble Ballenpomp

Verhoog Interactie

Verhoog Interactie, klantvertrouwen en Conversies tot wel 80%

Een professionele bedrijfsfilm maakt de communicatie met je doelgroep veel persoonlijker en geeft jouw bedrijf, dienst of product een gezicht. Hierdoor creëer je direct meer vertrouwen bij je doelgroep en zal je ze gemakkelijker kunnen overtuigen van jouw expertise en ze aanzetten tot actie.

Wij produceren onze bedrijfsfilms met behulp van een bewezen marketingstrategie, waardoor uw boodschap altijd op een krachtige manier wordt overgebracht en uw bedrijf, dienst of product op professionele wijze wordt gepresenteerd.

Onze Bedrijfsfilms, ook wel Bedrijfsvideo’s genoemd, kunnen worden ingezet voor verschillende doeleinden binnen uw bedrijf, maar zullen altijd hetzelfde krachtige effect hebben.

Professionele Bedrijfsfilm al vanaf € 995,-

Speel je met het idee om een bedrijfsfilm te laten maken? Dan ben je uiteraard erg benieuwd naar de kosten, want past een bedrijfsfilm wel binnen je budget? Door de vele producties die wij maandelijks produceren en omdat wij alle aspecten van de productie “in house” kunnen vervaardigen, zijn wij instaat om hele scherpe prijzen te kunnen bieden. Je hebt bij ons al een kant en klare professionele productie die direct in gebruik te nemen is vanaf slechts € 995,-

Verhoog Interactie, klantvertrouwen en Conversies tot wel 80%

Bedrijfsfilms & Video Producties zijn de ideale tool om het vertrouwen van je doelgroep te winnen, ze te overtuigen van je boodschap of aanbod en ze te converteren van lead tot klant. Ook versterkt een Bedrijfsfilm of Video Productie uw online awareness en vindbaarheid in de verschillende zoekmachines.

Google bijvoorbeeld, kijkt namelijk naar hoe “rijk” je website aan relevante content is en klasseert veelal video boven tekst of plaatjes.

Ook Google lijkt dus te weten dat de hedendaagse website bezoeker die op zoek is naar informatie, video als #1 optie kiest. Studies wijzen zelfs uit dat wanneer websites een relevante video plaatsen, zei een 48 X hogere kans hebben om op de eerste pagina te komen dan wanneer er een animatie filmpje geplaatst is… Tja we hoeven natuurlijk niet uit te leggen dat een eerste pagina notering op Google leidt tot meer bezoekers en dus meer klanten.

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Telefoon: 010 316 60 13

email: info@animatievideokoning.nl

Bedrijfsvideo

A20 Trade Center,
Hoogeveenweg 100,
2913 LV Nieuwerkerk aan den IJssel