Bedrijfsfilmpje Laten maken

Een bedrijfsfilm van de Animatievideo Koning garandeert dat jouw boodschap effectief wordt overgebracht!

Ontvang onze brochure

Vraag nu onze brochure met prijzen en informatie aan en ontdek waarom de Animatievideo Koning al meer dan 1000+ succesvolle producties heeft opgeleverd!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Producties geleverd voor o.a:

Bedrijfsfilmpjes

Een bedrijfsfilm zorgt niet alleen voor een video geheel in je eigen huisstijl, ze zijn ook nog eens een enorm doelgerichte methode om bepaalde boodschappen duidelijk over te brengen. Zo is een bedrijfsfilm een geschikt middel voor het uitleggen van complexe diensten of producten. Ook presentaties en pitches worden steeds vaker in beeld gebracht door middel van geanimeerde bedrijfsvideo’s. Hierdoor combineer je visuele metaforen voor ingewikkelde materie met duidelijke tekstuele uitleg. Het resultaat? Een oogverblindende bedrijfsfilm die resulteert in hogere interesse of meer verkopen.

Soorten bedrijfsfilmpjes

Animatievideo Koning maakt al jarenlang met trots doeltreffende bedrijfsfilms voor gerenommeerde partijen zoals Gemeente Rotterdam en Erasmus Universiteit. De soorten bedrijfsfilms die wij voor deze gewaardeerde relaties maken zijn enorm gevarieerd. Het soort video hangt namelijk af van de wensen en doelstellingen van de desbetreffende partij. Wanneer dit eenmaal in kaart is gebracht kiezen wij in samenspraak de beste bedrijfsfilm vorm voor jouw specifieke doel. Zo hebben wij met enthousiasme duidelijke veiligheidsvoorschriften geanimeerd. Ook hebben wij terugkerende verkooppresentaties en productbeschrijvingen visueel in kaart gebracht. Onze animatiestijlen variëren van cartoon tot motion graphic en whiteboard. Een kijkje in onze keuken krijgen? Bekijk dan ons volledige portfolio.

Waarom een animatiefilmpje laten maken?

Bij het maken van een animatiefilmpje heb je zelf de regie in handen en zijn de mogelijkheden eindeloos. Wanneer je kiest voor een animatiefilmpje bepaal je namelijk zelf wat je wilt uitstralen. Zo kan je jouw animatiefilmpje laten maken met gedetailleerde visuals die de aandacht van de kijker grijpen, of kun je ervoor kiezen om de aandacht volledig op boodschap en de spreker te richten en is een simpele afwerking al voldoende.

Daarnaast heb je bij de productie van een animatiefilmpje veel meer flexibiliteit en is het stukken goedkoper te ontwikkelen dan een live action video met daadwerkelijke acteurs. Niet alleen kunnen deze producties enorm duur zijn, er dient bij deze video’s ook rekening gehouden te worden met fysieke limieten en mogelijkheden.

Denk ook aan het feit dat het het stukken moeilijker (zo niet onmogelijk) is om nadat de video geproduceerd is, aanpassingen te doen. Bij een animatiefilmpje is dit zo gepiept en kun je de aanpassingen of updates naadloos laten aansluiten bij de originele video.

Verhoog conversie door animatiefilmpjes

Steeds vaker worden animatiefilmpjes ingezet om de online zichtbaarheid en vindbaarheid van bedrijven of producten te vergroten. Het klikken op videomateriaal is namelijk een enorm laagdrempelige manier om jouw aanbod bij je potentiële doelgroep te bezorgen. Het algoritme van Google weet dit en beloont dan ook websites die videomateriaal bieden door ze hoger in de ranglijsten te plaatsen.

Concreet betekent dit dat het inzetten van animatiefilmpjes op jouw website je kansen aanzienlijk vergroot om bovenaan de Google zoekopdrachten te komen en dit kan van grote grote invloed zijn op je conversiepercentage.

Meer website bezoekers betekent immers meer kans op een conversie. Naast Google speelt dochteronderneming YouTube echter ook een belangrijke rol in het verhogen van website bezoekers en conversies. YouTube is namelijk na Google, wereldwijd de grootste zoekmachine. Door jouw animatiefilmpjes volgens de juiste strategie op dit platform te delen kun je met één druk op de knop een grote hoeveelheden mensen gemakkelijk en snel bereiken en naar je website lijden. Goed ingezet, kan een animatiefilmpje dus een hoop extra conversies opleveren.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Telefoon: 010 316 60 13,

email: info@animatievideokoning.nl

A20 Trade Center,
Hoogeveenweg 100,
2913 LV Nieuwerkerk aan den IJssel