Cartoon Stijl

Wil jij een animatie video laten maken om je marketing campagne te versterken, je conversie te verhogen, of je beleid en veiligheidsvoorschriften helder over te brengen? Laat dan je animatie maken bij dé animatiestudio van Nederland.

Cartoon Animatie Laten Maken

Het gebruik van cartoon animaties is populairder dan ooit tevoren, en dat is niet voor niets! Een cartoon animatie laten maken kan helpen jouw boodschap op een luchtige en duidelijke manier over te brengen. Daarnaast heb je bij het laten maken van een cartoon animatie niet te maken met traditionele beperkingen, die wel ervaren wordt bij het maken van een video met acteurs. Dit maakt een cartoon animatie een effectieve en betaalbare manier om jouw boodschap over te brengen naar meerdere stakeholders.

Heb je snel een effectieve video nodig? Of wil je een compleet op maat gemaakt en exclusief design? Onze pakketten bieden een oplossing voor iedere uitdaging.

Bekijk Onze Showreel en Laat je Inspireren en Overtuigen

Onze animatiefilmpjes zetten aan tot actie, zijn conversie verhogend en maken jouw complexe materie en ideeën begrijpelijk.

Neem Contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Producties geleverd voor o.a:

Animatiestudio

Je wilt een doeltreffende animatie video laten maken. Je hebt al wat onderzoek gedaan en de prijzen van de verschillende aanbieders vergeleken.

Of misschien ben je juist nog aan het oriënteren en wil je gewoon de opties en mogelijkheden rustig in kaart brengen?

In beide gevallen zal onze brochure je op weg helpen en je van de informatie voorzien die van belang is bij het kiezen van de juiste animatie video en producent.

Je kunt bij ons al een doeltreffende animatie video laten maken vanaf €1.299,-!

Wil jij weten wat jouw initiatief gaat kosten?

Waarom een animatiefilmpje laten maken?

Bij het maken van een animatiefilmpje heb je zelf de regie in handen en zijn de mogelijkheden eindeloos. Wanneer je kiest voor een animatiefilmpje bepaal je namelijk zelf wat je wilt uitstralen. Zo kan je jouw animatiefilmpje laten maken met gedetailleerde visuals die de aandacht van de kijker grijpen, of kun je ervoor kiezen om de aandacht volledig op boodschap en de spreker te richten en is een simpele afwerking al voldoende.

Daarnaast heb je bij de productie van een animatiefilmpje veel meer flexibiliteit en is het stukken goedkoper te ontwikkelen dan een live action video met daadwerkelijke acteurs. Niet alleen kunnen deze producties enorm duur zijn, er dient bij deze video’s ook rekening gehouden te worden met fysieke limieten en mogelijkheden.

Denk ook aan het feit dat het het stukken moeilijker (zo niet onmogelijk) is om nadat de video geproduceerd is, aanpassingen te doen. Bij een animatiefilmpje is dit zo gepiept en kun je de aanpassingen of updates naadloos laten aansluiten bij de originele video.

Verhoog conversie door animatiefilmpjes

Steeds vaker worden animatiefilmpjes ingezet om de online zichtbaarheid en vindbaarheid van bedrijven of producten te vergroten. Het klikken op videomateriaal is namelijk een enorm laagdrempelige manier om jouw aanbod bij je potentiële doelgroep te bezorgen. Het algoritme van Google weet dit en beloont dan ook websites die videomateriaal bieden door ze hoger in de ranglijsten te plaatsen.

Concreet betekent dit dat het inzetten van animatiefilmpjes op jouw website je kansen aanzienlijk vergroot om bovenaan de Google zoekopdrachten te komen en dit kan van grote grote invloed zijn op je conversiepercentage.

Meer website bezoekers betekent immers meer kans op een conversie. Naast Google speelt dochteronderneming YouTube echter ook een belangrijke rol in het verhogen van website bezoekers en conversies. YouTube is namelijk na Google, wereldwijd de grootste zoekmachine. Door jouw animatiefilmpjes volgens de juiste strategie op dit platform te delen kun je met één druk op de knop een grote hoeveelheden mensen gemakkelijk en snel bereiken en naar je website lijden. Goed ingezet, kan een animatiefilmpje dus een hoop extra conversies opleveren.

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Telefoon: 010 316 60 13

email: info@animatievideokoning.nl

Bedrijfsvideo

A20 Trade Center,
Hoogeveenweg 100,
2913 LV Nieuwerkerk aan den IJssel