Hoi! Wij zijn De
Animatievideo Koning.

Sinds 2013 maken wij ingewikkelde materie en ideeën begrijpelijk via op maat gemaakte animatiefilmpjes die er niet alleen spectaculair uitzien, maar vooral ook erg doeltreffend zijn.

Graag stellen wij onszelf even voor!

Na een succesvolle carrières in sales, media- en marketing werd het in 2013 tijd om ons eigen creatieve bureau te starten. Met een ondernemende geest én ervaring op vlak van projecten waarbij vooral animatievideo’s werden ingezet, bleef de droom om een eigen creatief bureau te runnen aan ons trekken. In april 2013 hebben wij de knoop doorgehakt en alles in het werk gesteld om, op eigen kracht,onze opdrachtgevers een Full Service oplossing te bieden voor het laten maken van betaalbare animatievideo's. Het enige dat nog miste, was een leuke pakkende naam. Tijdens een brainstormsessie om op deze naam te komen, stond de televisie aan en zag ik hoe onze nieuwe koning, Willem-Alexander, beëdigd werd. En zo was ons kikkerlandje die dag niet één, maar twee splinternieuwe koningen rijker.

De Animatievideo Koning was geboren!

Sinds de start zijn wij uitgegroeid tot een professioneel bureau met 15 experts op het gebied van animatie, script writing en marketing. De Animatievideo Koning behoort vandaag de dag bij de top 3 van best aangeschreven animatiestudio's van Nederland en inmiddels hebben wij al meer dan 2000 op maat gemaakte animatiefilmpjes geproduceerd.“Hier zijn we natuurlijk ontzettend trots op!” Ons kantoor is door de jaren heen ook met ons meegegroeid en we zijn inmiddels verhuisd van onze eerste locatie langs de snelweg A20 in Nieuwerkerk aan den IJssel, naar onze nieuwe locatie in het iconische Van Nelle Fabriek gebouw in Metropool Rotterdam waar net als wij, veel andere creatieve bedrijven gevestigd zijn.

Onze Missie.

Al onze opdrachtgevers voorzien van een op maat gemaakte video die maximaal presteert, tegen een minimale investering.

Maak kennis met onze creatievelingen.

Erin

Art Director, Pietje Precies

Linda

Animator

Bart

Creative Director

Raymond

Script writer

Eva

Illustrator

Youri

Art Director

Kim

Animator

Suzanne

Script writer

Steven

Animator

Rogier

Animator

Youandi

Creative Director

Marjolein

Animator

Wat onze klanten van ons vinden

De onboarding animatie video die Animatievideo Koning voor ons heeft gemaakt, spreekt jongeren aan op de juiste manier. De verhaallijn is door het team op een informele, pakkende manier geschreven en op een frisse, zintuigprikkelende wijze verteld. Dat was precies de formule die we zochten! We zijn dan ook erg tevreden met de topprestatie die geleverd is!

Bedankt voor de fijne samenwerking, Animatievideo Koning! Een prettige customer journey en een zeer doelgerichte aanpak. Met complimenten van onze directeur!

We hebben voor Animatievideo Koning gekozen vanwege de diversiteit in het portfolio. Waar veel partijen werken met een vaste ‘stijl’, zagen wij bij Animatievideo Koning meer creativiteit. Gedurende de ontwikkeling van de video, werd er duidelijk gecommuniceerd en zijn gemaakte afspraken nagekomen. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en de video heeft zijn doel bereikt!

De communicatie met de Animatie Video Koning is ‘super’ verlopen. Tijdens de ontwikkeling is erg gelet op details en gewenste aanpassingen werden snel en eenvoudig doorgevoerd. Dit alles heeft gezorgd voor een bedrijfsvideo waarin wij ons 100% herkennen. We hebben er nieuwe klanten door en we krijgen er hele leuke reacties op! Helemaal GOUD!

Erasmus Universiteit Rotterdam en Animatievideo Koning vormen één sterk team. Om die reden adviseren wij iedereen, binnen onze universiteit en ook daarbuiten, om gebruik te maken van de kennis en ervaring die zij hebben.

< >

Bekijk Onze Showreel en Laat je Inspireren en Overtuigen

Onze animatiefilmpjes zetten aan tot actie, zijn conversie verhogend en maken jouw complexe materie en ideeën begrijpelijk.

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Telefoon: 010 316 60 13

email: info@animatievideokoning.nl

Bedrijfsvideo

A20 Trade Center,
Hoogeveenweg 100,
2913 LV Nieuwerkerk aan den IJssel