Animatie Bedrijf

Door contentboer@gmail.com |
maart 29, 2021 |

Wanneer je op zoek gaat naar een animatie bedrijf om jouw explainer video te laten maken, zijn er een aantal zaken die je voor jezelf op een rijtje moet zetten. Niet ieder animatie bedrijf heeft dezelfde werkwijze en als je van te voren niet goed voor jezelf bepaald hebt wat voor service je verlangt, kun je wel eens teleurgesteld raken.

Ben je iemand die niet veeleisend is en gewoon een goedkope oplossing zoekt, dan kun je eigenlijk wel bij ieder animatie bedrijf dat met template programma’s werkt uit de voet. Een animatie bedrijf dat met templates werkt kan namelijk snel en gemakkelijk een explainer video produceren. Alle beelden worden uit een bibliotheek gehaald en er wordt niets met de hand getekend. Dit bespaart natuurlijk een hoop uren en kosten, maar zorgt ook in de regel voor een minder aantrekkelijke video.

Wanneer je liever wat meer uitgeeft maar ook hogere verwachtingen hebt van je explainer video, dan zal de keuze al gauw op een animatie bedrijf vallen waarbij het geleverde werk handgetekend en op maat is voor jouw initiatief. Je zult ook merken dat het serviceniveau bij een animatie bedrijf als dit doorgaans hoger ligt. Je krijgt als het ware dus meer terug voor je investering.

Verschillende Prijzen Animatie Bedrijf

Los van de bovengenoemde duidelijk merkbare verschillen in afwerking per animatie bedrijf, zijn er ook nog een aantal zaken waar je op kunt letten. De prijzen per animatie bedrijf die eigenlijk hetzelfde leveren, lopen namelijk ook behoorlijk uiteen. Waardoor komt dit? Wel, hier zijn verschillende redenen voor. Allereerst is de prijs vastgesteld op het bedrag waarvoor dat animatie bedrijf het kan verkopen. Dat klinkt wat simpel, maar eigenlijk is het dat ook.

Wat voor overheadkosten heeft het animatie bedrijf? Is de eigenaar ook de animator en woont hij nog op de zolderkamer? Dan kan hij zijn diensten natuurlijk veel goedkoper aanbieden dan het animatie bedrijf dat met een groot pand en veel man personeel op de hoofdstraat zit.

Het is aan jou als consument om te kiezen voor een animatie bedrijf waar je je goed bij voelt. Spreekt het werk in de portfolio je aan? Krijg je tijdens de initiële gesprekken het gevoel dat je initiatief begrepen wordt en is de prijs binnen je budget? Dan moet je er gewoon voor gaan.

Wij als Animatie Bedrijf

Wij proberen ons als animatie bedrijf precies te positioneren op het ideale snijvlak van prijs en kwaliteit. Nee nee ons animatie bedrijf wordt niet door één man gerund vanaf de zolderkamer, doch willen we qua prijs wel kunnen concurreren met een animatie bedrijf die zo opereert. En ja; we leveren wel handgetekend maatwerk zoals sommige van onze concullega's maar dan voor een fractie van hun prijs. Ons animatie bedrijf heeft gewoon de ideale balans weten te vinden tussen kosten en opbrengsten en daar kun jij van profiteren! Ben jij al om? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem Contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Meer artikelen

De verschillende soorten animatie

Waarschijnlijk zijn we allemaal wel bekend met wat animatie precies is. De meeste van onze kinderfilms zijn animatiefilms. Het gebruik van geen levensechte personages, maar een illusie van...

Lees meer

Wat is een explanimation?

In de huidige digitale maatschappij waar we in leven is het aanbod van verschillende animatievideo’s steeds groter aan het worden. Voor veel verschillende doelgroepen, situaties en kanalen is er wel...

Lees meer

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Telefoon: 010 316 60 13

email: info@animatievideokoning.nl

Bedrijfsvideo

A20 Trade Center,
Hoogeveenweg 100,
2913 LV Nieuwerkerk aan den IJssel